Företagstjänster

PGROW är ett företag för dig som driver företag.
Målet är att du som driven företagare ska få det stöd som du känner behov av för att kunna förverkliga just din affärsidé

PGROW hjälper företag i en stor variation av branscher som exempelvis partytillbehör och inom marinbranschen.

Företagare ska framför allt vara bra på sin affärsidé.

Per Nordlund

Företagande är drivet av lust och kreativitet samt även en bra idé, för många företagare tillkommer sedan mycket i form av administration, personal och andra sysslor som gör att tid och fokus på huvudverksamheten försvinner.

PGROW kan bli ditt stöd i ditt företagande för att du ska kunna bolla tankar och idéer kring din affärsverksamhet men även få råd och tips i mer alldagliga problem kring ditt företagande.

Per har en bakgrund som VD för ett mindre konsultbolag med ca 25 anställda. I den rollen ställdes Per inför hela den bredd av utmaningar som en företagsledare ställs inför, denna erfarenhet är något som just du kan ha nytta av i ditt eget företagande.

Utöver min tid som VD i ett mindre bolag har jag också jobbat som teknikchef samt tf Verksamhetsutvecklingschef inom byggbolag vilket givit mig än större erfarenhet som chef och ledare.

PGROW bygger på förtroende och bra relationer, därför är det självklart med ett första kostnadsfritt möte för att se på vilket sätt vi kan hjälpa just dig på bästa sätt.

Kontakta oss idag för att påbörja ditt företags resa.